header_image
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Advanced Search

€ 0 to € 3,000

More Search Options
we found 0 results
Your search results

71 m2 spacious downtown apartment for rent with one bedroom

About this property

Details: 71 m2 spacious downtown apartment for rent with hall, living room, bedroom, bathroom and separate kitchen. Perfect choice if you are looking for a silent apartment in the heart of the city. The flat is located on the 3rd floor of the building, overlooking the Dohány street.  Several built in wardrobes offer easy solution to store your belongings, the wooden covers will make you feel like home.

Heating: The heating system is electrical, furthermore a new Ariston boiler has been installed recently.

Rental period: The apartment is ready to move in, available for long term rent.

Transportation: Uránia stop is only a few meters from the building’s entrance, where several buses pass by ( 5,7,8E, 110,112, 133E). Both Astoria and Blaha Lujza tér M2 metro stops are within a short walking distance, or tramlines 47-49 and 4-6.


Kiadásra kínálunk egy tágas, 71m2-es lakást, amelyhez tartozik nappali, egy hálószoba, fürdőszoba és külön konyha, hall. Ez az ingatlan tökéletes választás azoknak, akik a belvárosban, viszont nyugodt körülmények közt kívánnak. A lakás a Dohány utcára néz és a 3. emeletnek köszönhetően csendes. Nagyon különleges, barátságos hangulatot varázsol a fával burkolt konyha és a hall. Számtalan pakolási lehetőséget biztosít a már kialakított beépített szekrények sokasága.

A fűtést elektromos radiátorok szolgáltatják, és egy teljesen új, Ariston bojler is beszerelésre került. Azonnal költözhető, hosszú távra.

Közlekedési szempontból kiváló helyen van, hiszen a háztól páz méterre található az Uránia megálló, ahol számos busz halad át (5,7,8E,110,112,133E), valamint az Astoria és a Blaha Lujza tér is csak pár perc sétára található ahol metró (M2) és villamos járatok (47-49, 4-6) elérhetőek.

Property Details

Property Id : 25268
Price: € 430
Property Size: 71 m2
Rooms: 2
Bedrooms: 1
Bathrooms: 1
Custom ID: 40
Available From: 2018-12-14
Structure Type: Brick
Floors No: 1
  • Contact Me

    Contact Me

video-porn.org vip-rip.сom site-rip.info