header_image
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Advanced Search

€ 0 to € 3,000

More Search Options
we found 0 results
Your search results

Template: Etikai Kódexünk

Ingatlanos Etikai Kódexünk

 Szeretnénk bemutatni Önnek a rentbudapest szakmai viselkedési kódexét. Ez egy egyszerű alapelvekből felépülő kódex, amely segít, hogy Ön biztonságban érezze magát az általunk nyújtott tanácsadás során, és hogy megbizonyosodhasson afelől, hogy profi módon és céltudatosan végezzük a munkánk.

A célunk az, hogy hozzásegítsük, mint vásárló vagy mint befektető, a legjobb garanciákhoz ingatlanvásárlása vagy befektetése során Spanyolországban. Ezen normatívákkal kívánunk garantálni a rentbudapest klienseinek egy bizonyos szakmai színvonalat és minőséget, amelyet elvárnak tőlünk.

spanyolországi ingatlanok

Összeállítottunk egy Etikai Kódexet, mivel kötelező érvényűnek tekintjük számunkra, hogy klienseinkkel ezen alapelvek szerint bánjunk.

spanyol ingatlanAcélból, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, kötelezőnek tekintjük, hogy mindig naprakészek legyünk az ingatlantörvényeket illetően, melyek mindenféle spanyolországi ingatlanra érvényesek (különös tekintettel azon ingatlanjainkra, melyeket Alicantében, Murciában és Almeríában értékesítünk), illetve a spanyolországi ingatlanpiacot illetően.Csak így tudjuk Önnek megmutatni, hogy hozzáértők vagyunk, és így tudjuk Önnek a legjobb tanácsot nyújtani.

Ugyancsak kötelező érvényűnek érezzük, hogy visszautasítsunk minden olyan megbízást, amely meghaladja a szakterületünket.

Jók vagyunk abban, amit csinálunk, és ha nem tudunk Önnek kiváló szolgáltatást nyújtani, megmondjuk. Úgy ismertetjük Önnek a dolgokat, ahogy vannak, nyíltan és őszintén. Mi a spanyolországi ingatlanok vásárlásával és bérbeadásával foglalkozunk, továbbá azzal, hogy tanácsot adjunk kisbefektetőknek, akik szeretnének biztos jövedelemre szert tenni a spanyol ingatlanpiacból. Mi erre specializálódtunk.

Nem forgalmazunk, és nem ajánlunk semmiféle ingatlant, amelyet nem ismerünk megfelelően, és nem tanulmányoztunk át előzetesen. Ez garantálja, amennyiben Ön a mi kliensünk, hogy az ingatlan, melyet vásárol nincs túlértékelve, továbbá minden jogi rendelkezésnek megfelel, hogy legálisan és etikusan átruházható legyen a tulajdonosról Önre, mint vásárlóra és új tulajdonosra.

Kötelezőnek tekintjük saját magunk számára, hogy valamennyi ingatlant, amely bekerül a választékunkba, megbízható módon forgalmazzunk, túlzások és a körülmények megmásítása nélkül, továbbá biztosítva minden információt, pozitívat és negatívat egyaránt, valamennyi ingatlanunkról.

Többéves tapasztalatunkkal és specifikus szakmai képesítésünkkel megtanultuk, hogyan védhetjük meg az Ön érdekeit, mint kliens, azzal együtt, hogy a saját érdekeinket is megvédjük, anélkül, hogy ezek ellentétbe kerülnének egymással. Ismerjük a profizmus és megbízhatóság titkát.

Etikai kódexünk megköveteli, hogy átláthatóak legyünk, és megköveteli, hogy Ön, mint kliens szintén átlátható legyen velünk szemben. A mi szolgáltatásunk nem korlátozódik csupán ingatlaneladásra, vagy egyszerű közvetítői szerepre. Mi úgy értelmezzük a munkánkat, mint nemzetközi szintű profi ingatlan tanácsadói szolgáltatást, amelynek kereteiben segítünk Önnek gyorsan ingatlanhoz jutni, vagy épp eladni. És hogy ezt sikerrel teljesítsük, időt és energiát kell belefektetnünk a szolgáltatásunkba, rendelkeznünk kell bizonyos képességekkel, továbbá Önnek is őszintének kell lennie velünk szemben.

Noha etikai kódexünk további önként vállalt kötelességeket is tartalmaz, az iménti 6 pont jól összefoglalja, hogyan végezzük a munkánkat,és hogyan adunk tanácsot ingatlanügynökségünkön.

Valamennyi Ingatlan tanácsadónak Szüksége Van Egy Ingatlanos Etikai Kódexre

spanyolországi ingatlanokSzeretünk a szavakkal játszani, mert szeretnénk, ha Ön is tudná azt, amit mi tudunk. A rentbudapestnál a csalások ellen harcolunk, valamint a félrevezetések ellen, az ingatlanok nem valósághű bemutatása ellen, illetve minden további tisztességtelen módszer ellen, melyek az ingatlanszektorban előfordulhatnak, és arra törekszünk, hogy elejét vegyük a saját közösségünkön belül minden kártékony tevékenységnek, amely sértheti a klienseket, vagy a szakmai becsületünket, mind Magyarországon, mind Spanyolországban.

Büszkék vagyunk rá, hogy üzleti értékeinket a gyakorlatba is átültethetjük, hogy a klienseink ezt értékelik, és hogy mindannyian nyerünk valamit.

Lépjen velünk kapcsolatba, ha ingatlant szeretne vásárolni Spanyolországban. Ha tudunk Önnek segíteni, az etikai kódexünk alapján fogjuk megtenni.

Jelenleg az alábbi ingatlanokat tudjuk ajánlani Önnek (ingatlanok). Amennyiben nem találja ezek közt, amit keres, hívjon fel telefonon, és megtaláljuk Önnek.

 

  • Contact Me

    Contact Me

video-porn.org vip-rip.сom site-rip.info