Corvin: Newly-built one bedroom apartment for rent on a high floor

Add to Favorites

Description

This newly –built one bedroom apartment is completely furnished and equipped to a high standard. Located in the new downtown, district 8, Corvin negyed with easy access to the public transport (4-6 tram operating 24 hours a day or metro line 3).

The modern apartment of 41 m2 is on a 6th floor having a nice, quiet balcony as well and disposes of airconditioning.

Spanish Version

Piso completamente equipado y amueblado. Este piso de una habitación se encuentra en la nueva zona céntrica de Budapest, el distrito VIII, donde tiene fácil acceso a los medios de transporte más usados como el tranvía 4-6 y el metro 3.

Podrá disfrutar de su maravillosa terraza en el sexto piso además dispone de aire acondicionado.

Hungarian Version

Új építésű, egy hálós, 41 m2 tágas, amerikai konyhás lakás kiadó a Corvin negyedben, két percre a 4-6 villamostól, illetve a 3-as metro vonalától (Corvin negyed megálló). A hangulatos, modern lakás teljes mértékben bútorozott és berendezett, továbbá légkondicionálóval felszerelt.Mivel a hatodik emeleten helyezkedik el, a hozzá tartozó erkély kifejezetten csendes.

A közelben található Corvin bevásárlóközpont, Corvin mozi, edzőterem, éttermek, kávézók, gyógyszertár mind megkönnyítik az ott lakók mindennapjait, és egyben tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak.

Property Details

  • Air Condition
  • Balcony
Property ID: CG/D607
Bedrooms: 1
Bathrooms: 1
Common Costs: 13990
Apartment Area: 41 m²
Terrace Area: 3 m²
Available from: 2010

Are you interested?

Contact us by email: info@danubiohomes.com, and please let us know the Property ID.

Location